Tip!! Feestelijk stappen start hier bij de diner show

Nieuw: bekijk uitgaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees eetgelegenheid aan de Oosterdokskade in Mokum. Het markante etablissement staat bekend om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het sfeervolle “zeepaleis” en geniet van de schitterende decoratie, smaakvolle Chinese kookkunst en vriendelijke service. Verschillende specialiteiten staan op het menu, het allerbeste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en vanzelfsprekend specialiteiten uit de eigen keuken.

Dreamfactory de dinnershow
Fifteen, het succesvolle model van Jamie Oliver heeft ook in Mokum een vestiging. In Pakhuis Mokum, vlak naast de Passenger Terminal, zit het gezeligge restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast programmamenu, maar je kunt ook aangeven als je iets anders wilt eten. Bijvoorbeeld als je geen liefhebber bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een restaurant dat het hoofdzakelijk moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een fantastisch stoere locatie en is voor iedereen die houdt van rauw en industrieel. Het vaartuig, een oude Oostduitse vissersboot, ademt een nostalgische ambiance die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met welhaast spookachtige verlichting. Een mooie plaats voor een knallende feest. De MS Stubnitz is een locatie waar meer dan 100 concerten en wekelijks populaire techno, house en minimal avondjes plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, trendy lounge societiet middenin in het middelpunt van Amsterdam. NL is erg populair en dat is niet alleen vanwege de ongedwongen ambiance en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekeinde gevuld met trendy, gezellige mensen. Bij intrede valt ogenblikkelijk de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Op deze plaats kun je een heerlijk drankje drinken of even bijkomen van het dansen.

De Melkweg is één van de allerbekendste poppodia in Mokum. Het is een vergaarbak voor liefhebbers van popmuziek, dans, theater, film en andere beeldende kunsten. De locatie aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale muzikanten. Met name de robuuste decoratie, centrale ligging en bijzondere programmering maken de Melkweg onvergelijkbaar.

Club HOME is een stijlvolle club aan het Rembrandtplein en heeft 3 verdiepingen met ieder een eigen bar. De muziekprogrammering is gevarieerd maar house en R&B liefhebbers ondervinden hier geheid een uitstekende avond. Het met name het oudere publiek geniet zichtbaar van de intieme setting in club HOME. In de club heerst een echte intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je tegenwoordig niet veel meer ziet.

De Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze stad. Gesitueerd aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de grootste discotheken van Mokum. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het binnenwerk is trendy en modern. De ideale setting dus voor het hippe publiek dat zich er voornamelijk ophoudt.Bij de splinternieuwe Showtown in Culemborg ervaar je de dinnershow van je leven. Beleef in Event Center Culemborg een complete droom avond uit met (website) “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een verjaardag of eeuwfeest wilt celebreren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een sfeervol avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *